2016. szeptember 4., vasárnap

Ingatlan felkészítés eladásra - Szagmentes otthon

Már írtam egy korábbi bejegyzésben Itt, hogy milyen apró praktikákat tehetünk meg azért, hogy a lakásunkra mihamarabb vevőt találjunk. Egy kicsi, de annál fontosabb dolgot azonban kihagytam,

Szagmentes otthon

The Best Tips For Selling a Home Including Making Sure All Bad Odors Are Removed http://www.maxrealestateexposure.com/tips-for-selling-a-home/:
Forrás: Pinterest
Ha már ott tartunk, hogy akadt érdeklődő az eladó ingatlanunkra, és adott a személyes megtekintés időpontja, akkor nagyon fontos, hogy ne terjengjen semmi szag a lakásba. Lehetőleg ne előtte süssünk olajos dolgokat, mert az étel szag nem lesz vonzó a vevőnknek.

Ha állatokat tartunk bent, akkor is érdemes előtte alaposan kiszellőztetni, szagmentesíteni, mert aki az efféle szagokra érzékeny, attól szintén kapunk egy rossz pontot.

Lehet illatosítani valamivel, de azért azt javasolnám, hogy túlzásba ne vigyük, mert lehet, hogy olyan illattal árasztjuk el a házat, amit a vevőjelölt éppen nem kedvel. Egy friss virág elég lehet egy jól kiszellőztetett lakásban, vagy egy enyhe illatosító.


Ha így fogadjuk a tiszta, rendezett otthonunkban az érdeklődőt, akkor sokat tettünk az első benyomásért, és ha már ennyivel többet adtunk, mint más hasonló ingatlannal rendelkező, akkor jó esélyünk van a lakás értékesítésére.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése