2016. november 3., csütörtök

Bortartó fadoboz átalakulása - Diy

Két hete nagy spájz takarításban voltam a Nővéremnél. Amit lehetett kiszelektáltunk, mert dugig volt a kamra. Találtam ott egy bortartó fa ajándékdobozt. Semmi tervük nem volt vele, csak szokás szerint nem dobták ki, mert hátha jó lesz valamire. Hát jó is lett nekem :)

Haza is hoztam, és elkezdtem keresni az ötleteket, hogy mire is fogom ezt használni. A fürdőben találtam meg az ideális helyét, mivel szekrényem nincs a piperéknek, csak egy parapet fal, amire pakolunk. Se nem esztétikus, se nem praktikus a takarításnál az a sok kozmetikai cucc, ami nálunk van. Így viszont jobban fest a dolog:


A ládika festését szinte ugyan úgy végeztem, mint nemrég a hokedlijét, amit itt olvashattok. Annyit azért módosítottam rajta, hogy a fehér festék csak egy rétegben került fel, mivel úgyis vissza csiszolom, így nem kell tökéletesen fednie. Mivel lakkozva van a felület, így bízom benne, hogy a párát bírni fogja.

Kiindulási állapot:


Alapozás után:


Alsó fekete réteg festése:


Egy réteg fehér szín felhordva:


Csiszolás és lakkozás utáni állapot:


Na és hát ilyen volt előtte: 


Ilyen pedig utána. Azért valami szín hiányzott a sok fehér mellől, így egy kis virággal feldobtam a látványt.  


Igazán kis munkával és kis befektetéssel nagy örömöt tudtam szerezni magamnak :)

Ha tetszett a bejegyzés, és szeretnétek még több inspirációval találkozni, akkor kövessetek a Pinterest-en vagy a Facebook-on is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése