2016. december 19., hétfő

Évzárás blogger módra

Kedves Olvasóim!

Először is nagyon szépen köszönöm az eddigi érdeklődéseteket a bejegyzéseim iránt. Mivel szinte újszülött a blogom, így nagy évértékelésbe nem kezdenék, de azért sikernek könyvelem el, hogy az olvasottság szépen gyarapszik.

Rohamosan közeledik az év vége, és mint mindenki más, én is szeretnék az ünnepekre hangolódni, ezért az idénre már nem tervezek több bejegyzést. A jövő évre nézve viszont annál többet. Sok-sok tervem van, amit szeretnék megvalósítani, és minden érdekes témáról beszámolni nektek. Tervezek sok Diy bútor felújítást, valamit a szüleim otthonát is szeretném ráncba szedni, amit csak lehet saját kezűleg. Remélem ezekkel a témákkal benneteket is inspirállak majd, hogy szebbé tudjátok tenni a lakásotokat.

A blogom fő témája a Home Staging, hogy minél szélesebb körben elterjedjen ez a módszer, amivel sikeresebben lehet értékesíteni az eladó ingatlanokat. Az első nagy tanulmánymunkám már folyamatban van, remélem az eladás villámgyors lesz, így mihamarabb tudok beszámolót készíteni róla. Ha elég referencia anyagot gyűjtöttem, akkor pedig indítom a honlapomat is, amit szintén magam tervezek elkészíteni (jelentem ez lesz a legnagyobb falat számomra). Valamint kilátásban vannak lakberendezési tervek és visszatérek a tervező "asztalhoz" is, ami az eredeti szakmám, úgyhogy feladatokból nem vagyok híján a következő évre, csak a gyerkőceim adjanak nekem elég időt a megvalósításhoz :)

Kisgyerekes anyaként nincs év végi leállás, de talán a "munka" terén mégis, még ha csak hobbi szinten is csinálom jelen pillanatban. Most van itt az idő, hogy minden percemet velük töltsem, és a családom többi tagjával. Ezt kívánom nektek is, ha tehetitek.

Szeretettel várlak benneteket ugyan itt januárban. Addig is mindenkinek békés, szeretetteljes Karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánok! ...... és egy kis havazást karácsonyra :)


Üdvözlettel: Erika


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése