2017. február 4., szombat

Virágtartó cserepek egyenruhában - Diy

Először is egy kis ünnepelni valóval kezdeném, mert hogy kis blogom facebook oldala ma átlépte az első mérföldkövét, az 1000 lájkot. Nagyon szépen köszönöm kedves Olvasóim :) Feldobtátok a napomat!

Na de most akkor belevágnék a mai témámba:

Az évek során elég sok virágtartó kaspó kerül be egy lakásba, és mivel ezeket általában egy ajándék virághoz kapjuk, így valószínűleg mind különböző színű.

Ahogy én látom az otthonokat, vagy nagyon semleges színűek, vagy tele van mindenféle árnyalattal, mintával, és az utóbbi esetben ezekből hiányzik az összhang. De ennek nem kell így lennie, mivel egy kis festéssel, díszítéssel sokféle dísztárgyat egységessé lehet varázsolni. Vagy pedig, ha pont a színek hiányoznak, akkor ugyan ezzel a módszerrel, feldobhatjuk az egyhangúságot.

Mivel nálam is megtalálható többféle színű virágtartó, amik közül néhány önmagában még szép is volt, de így nem mutatnak olyan jól, mintha magam válogattam volna össze őket. Így nekiálltam lefesteni párat. Fehéret és türkizt használtam, és egy fa gyertyatartót is lefestettem ezekkel együtt, amit egy hobbi kellék webáruházból rendeltem. 


Legalább már ezek egységben vannak, persze még van mivel dolgozni, de azokról egy másik posztban :)


Ha tetszett a bejegyzés, és szeretnél még több lakberendezési és dekorációs ötlettel találkozni, kövess a Pinterest-en vagy a Facebook-on is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése